Giclée's zijn hoogwaardige kunstreproducties die het gevoel en de uitstraling van een origineel schilderij zeer sterk benaderen. Een mooi en betaalbaar alternatief!

De term Giclée (uitgesproken als: "zjieklee") is afgeleid van het Franse werkwoord "gicler", dat stralen of vernevelen betekent. In deze geavanceerde reproductietechniek wordt gebruik gemaakt van een printer die met ononderbroken inktstralen de verschillende kleurlagen op het papier/doek aanbrengt.
Door gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. Het zijn kwaliteitstreporoducties van kunstenaars die zowel artistiek als technisch tot de top behoren.
De Giclée's worden in beperkte oplage geproduceerd en worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd, certificaat van echtheid.

Een Giclée kunstreproductie is uitermate geschikt als kunstcadeau, een bijzonder en blijvend aandenken voor bijvoorbeeld een verjaardag, trouwdag, jubileum, huwelijkscadeau of relatiegeschenk.

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: